Την Τετάρτη 29 Νοέμβρη εκτυλίχθηκε στη Θεσσαλονίκη το δικαστήριο που εκκρεμούσε εναντίον του συντρόφου μας Γιάννη Ν.

Δικαστήριο που "ολοκλήρωνε" τις διώξεις σε βάρος 2 αγωνιστών που στοχοποιήθηκαν, παράνομα συνελήφθησαν και ξυλοκοπήθηκαν (όπως ξυλοκοπήθηκαν και άλλοι σύντροφοι), πριν την αντιιμπεριαλιστική- αντιπολεμική διαδήλωση του Δεκέμβρη του 2015 στη Θεσσαλονίκη.

Read more...

Η υπόθεση της "Ζαρντινιέρας ν2" στη Θεσσαλονίκη ήδη φαίνεται πως ακόμα για την αστική δικαιοσύνη δε μπορεί να οδηγήσει σε καταδίκη των 2 συντρόφων μας, που ξυλοκοπήθηκαν και συνελήφθησαν αναίτια στο δρόμο για μια αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση το 2015.

Read more...

Η κοινωνική εξαθλίωση επιβάλλεται με τη βία και αυτό η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το γνωρίζει καλά. Ήδη από τις αρχές της διακυβέρνησης της, δεν υπήρχε καμιά αμφιβολία για το αν θα ακολουθούσε την πολιτική των προκατόχων της και για τις υπηρεσίες που θα προσέφερε στο Κεφάλαιο.

Read more...

21271253_1956795061262916_2720433477069446362_n.jpg

 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  ΣΤΙΣ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 

 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΜΑΡΑ στις 6.00μμ 

Αγώνες δεκαετιών με απεργίες, διαδηλώσεις χαράζουν τον δρόμο,  αναζητούν την συνέχιση και την δικαίωσή τους. Είναι διαρκής η πάλη του λαού μας για τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα, τα δικαιώματα στην εργασία, το 8ωρο, τους αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις, τη μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, το δικαίωμα στον ελεύθερο συνδικαλισμό και τον ελεύθερο χρόνο, για την εργατική χειραφέτηση και την κατάκτηση της πολιτικής εξουσίας των εργατών ενάντια στο μαύρο μέτωπο, στο κεφάλαιο, στις κυβερνήσεις των τελευταίων 60 – 70 χρόνων, κυβερνήσεις που ανεξάρτητα του μανδύα τους υπηρετούν με συνέπεια τα συμφέροντα των αστικών τάξεων ντόπιων και ξένων.

Read more...

Χωρίς τίτλοΔεν υπήρχε καμιά αμφιβολία για τον αντιλαϊκό χαρακτήρα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για το αν θα ακολουθούσε την πολιτική των προκατόχων της, ήδη από την πρώτη της εκλογή. Πλέον αυτό είναι παραπάνω από σαφές.

Read more...

pleistiriasmoi«Ξέρεις τι είναι να μένεις ΑΝΕΡΓΟΣ, να σου κόβουν το ΝΕΡΟ το ΡΕΥΜΑ και την ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, μετά να σου παίρνουν το ΣΠΙΤΙ και στο τέλος να σε κυνηγούν τα ΜΑΤ η Κυβέρνηση και το Κράτος επειδή ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕΣ»;

Read more...

antarsya

2020 10 07dikiXA WEB

book-128Περιοδικό

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ 

periodika

posterΑφίσες

afises

video-playΒίντεο

video